Cine suntem

toata-echipa

Suntem o echipa vesela, dinamica, flexibila si responsabila, de traineri si consultanti, cu experienta de intraprenoriat si antreprenoriat deopotriva. Am decis sa lucram impreuna pentru ca avem valori comune: respectul, generozitatea, umorul si entuziasmul, gestionam intr-un mod echilibrat diversitatea in cadrul echipelor (gen, varsta, cultura etc) si punem accent pe valorizarea diferentelor dintre oamenii din echipa. Dar, mai presus de toate, avem convingerea ca invatarea este un proces continuu si, la un moment dat, pentru fiecare dintre noi, schimbarea e necesara. Iar impreuna livram abilitati de leadership!

„Inteligenta are simtul umorului” este motto-ul nostru, asa ca, prin entuziasm si joc, reusim sa antrenam spiritul ludic si umorul participantilor la programele noastre. Lucrurile par dintr-o data mai simple atunci cand eliminam barierele depasind limitele pe care cu totii ni le ridicam noua insine, in timp, constient sau inconstient.

Inainte de a alege sa facem o meserie din antrenarea celor care isi doresc schimbarea, am practicat in organizatii, din domenii diferite, conceptele pe care le abordam in interventiile noastre de invatare, iar asta ne ajuta sa fim autentici si credibili pentru clientii nostri, in acelasi timp ramanand orientati deopotriva spre oameni si rezultate.

Prin pasiune si perseverenta aducem in echipa noastra traineri cu experienta acumulata, atat in organizatii din domenii diverse, cat si in companii de training si consultanta.