Madalina Radulescu

Managing Partner

Motivatia este ceea ce te ajuta sa incepi un lucru. Obiceiul e ceea ce te ajuta sa continui – Jim Ryun

madalina-hqBuna! Sunt Madalina.

Am crescut din punct de vedere profesional, in industria bancara, petrecand 14 ani in BRD Societe Generale si mai apoi in ING Bank. Am facut parte din echipele care au lansat cardurile in piata bancara romaneasca, am creat si condus echipe care au implementat produse si servicii bancare inovatoare. Am participat la proiecte de reorganizare si armonizare de culturi, in corporate, dar si retail, in operatiuni, dar si in vanzari, am facut parte din Comitete de Directie. Cei 10 ani de experienta de managementul bancar au fost completati cu 3 ani de antreprenoriat in industria ospitalitatii, HORECA, la Complexul Piatra Soimului si Restaurantul Kuib din Sinaia, un proiect dezvoltat in plina criza economica. Mi-a placut intotdeauna sa interactionez cu clientii si cred ca oferirea unor servicii extraordinare ar trebui sa fie dezideratul oricarei persoane aflate in fata clientului. Ca o continuare naturala,  ultimii 5 ani i-am petrecut in industria serviciilor de formare continua. Sunt un om de business care a condus din functie de HR… si, da, cred ca inteleg businessul din perspectiva resurselor umane si viceversa. Imi place sa vad cum ideile prind viata, animate de energia, potentialul si disciplina oamenilor.

Ma implic in proiecte de voluntariat, sunt vicepresedinta pilonului Antreprenoriat din PWN Romania, sunt mentor in proiectele de antreprenoriat ale JCI si membru in EMCC Romania.

Mesajul pe care il transmit permanent atat colaboratorilor, cat si copiiilor mei este ca succesul arata diferit pentru fiecare dintre noi. Important este doar sa invatam sa-l recunoastem!

Cred ca atat reusitele, cat si nereusitele, sunt doar borne ale drumului nostru in viata si ca depinde de fiecare dintre noi ce traseu alegem, astfel incat drumul sa fie cat mai interesant. Pun pasiune in lucrurile pe care le fac si reusesc sa transmit motivatie celor cu care interactionez!

Leadership

Customer care

Comunicare

Antreprenoriat

Managementul performantei

Abilitati de coaching & mentorat

Galerie foto