Pentru Compania ta

Probabil ca, daca ai ajuns pe aceasta pagina, cauti o solutie prin care sa-ti ajuti compania pentru care lucrezi, sa imbunatateasca „ceva” sau sa gaseasca acel „wow” pe care il cauta toata lumea. Insa, poate ca nu stii inca ce vrei sau ce anume cauti. Sau poate intuiesti ceva.

Este in regula, hai sa te intalnesti cu noi, sa-ti cunoastem mai bine compania prin ochii tai si ai colegilor tai si sa gasim impreuna varianta cea mai buna a lui „wow”.

Coaching

Coachingul este pe buzele tuturor. A plecat de la sport si, cu rapiditate, a ajuns in business. Ce au in comun businessul si sportul? Obiective, Motivatie, Disciplina, Implicare si Curaj. Tu ai resursele, noi avem calificarea. Impreuna vrem sa fim eficienti. Tu iti stii ambitiile si mizele, noi stim cum sa-ti asiguram cadrul de exprimare al acestora. Impreuna obtinem rezultate. Tu iti doresti, noi te sustinem. Impreuna construim. Contacteaza-ne sa ne spui cum privesti tu acest demers. Apoi decidem cum colaboram!

Training

Mentorat

Experienta bogata de business si antreprenoriat ne-a ajutat sa ne implicam obiectiv si determinat in procese de mentorat. Industriile in care practicam mentoratul sunt: bancara, resurse umane, telecom si industria ospitalitatii. Lucram deopotriva cu antreprenori, manageri, dar si aspiranti.

Discurs motivational

Clientii nostri ne-au invitat sa vorbim echipelor lor, fie ca o componenta individuala de pregatire, fie ca parte a unui program integrat de formare. Motivele pentru care ideile noastre au fost bine primite si considerate utile se leaga de faptul ca reusim sa transmitem energia necesara actiunii, ca suntem autentici si ne implicam cu pasiune in ceea ce facem.

Teambuilding

Impactul unui teambuilding poate fi vazut foarte bine atunci cand echipa este la inceput, cand se dezvolta. Sau poate avea loc intr-un moment de schimbare sau de redefinire a prioritatilor la nivel de echipa sau de companie. Pentru noi, teambuilding-ul detine un rol important in formarea echipelor cu abilitati sporite de problem solving, initiativa si creativitate, imbunatatirea abilitatilor de comunicare interpersonala imbinate cu dorinta fiecaruia de a-si asuma responsabilitati si anumite riscuri. Iar noi va invatam… cum sa invatati, cum sa aplicati, cum sa simplificati!
Vezi toate cursurile