Pentru Afacerea ta

Esti antreprenor, incerci sa dezvolti afacerea, vrei sa afli cum sa duci lucrurile mai departe, ai ajuns in faza in care numai energia si cunostintele acumulate pana acum nu mai sunt suficiente? Daca te confrunti cu astfel de intrebari sau cu oricare altele, vezi aici ce variante de colaborare iti propunem si apoi contacteaza-ne. Antreprenoriatul poate fi chiar „fun” daca ai langa tine suportul necesar!

De asemenea, te putem ajuta sa creezi programul de mentorat in cadrul companiei tale: sa descoperi mentori si mentee, sa scrii procedura si sa demarezi programul.

Coaching

Coachingul este pe buzele tuturor. A plecat de la sport si, cu rapiditate, a ajuns in business. Ce au in comun businessul si sportul? Obiective, Motivatie, Disciplina, Implicare si Curaj. Tu ai resursele, noi avem calificarea. Impreuna vrem sa fim eficienti. Tu iti stii ambitiile si mizele, noi stim cum sa-ti asiguram cadrul de exprimare al acestora. Impreuna obtinem rezultate. Tu iti doresti, noi te sustinem. Impreuna construim. Contacteaza-ne sa ne spui cum privesti tu acest demers. Apoi decidem cum colaboram!

Coaching de echipa

Training

Colegii tai au acces la informatie, este peste tot. Abunda! Inunda! Noi ii invatam cum sa invete, cum sa aplice, cum sa simplifice. Ii ajutam sa inteleaga conceptele despre care aud si/sau citesc. Pregatim pachete de formare complete, perfect personalizabile si personalizate. Folosim informatii si tehnici diverse, oferind colegilor tai instrumentele de care au nevoie, pentru a obtine acele imbunatatiri ale rezultatelor, pe care si le doresc, pe termen lung. Adaptam toate instrumentele si abordarile la nevoile fiecarui client al nostru si putem spune ca, indiferent de metodele folosite, reusim in peste 90 % din cazuri sa cream cadrul necesar invatarii atat de la trainer, cat si de la ceilalti participanti.

Mentorat

Experienta bogata de business si antreprenoriat ne-a ajutat sa ne implicam obiectiv si determinat in procese de mentorat. Industriile in care practicam mentoratul sunt: bancara, resurse umane, telecom si industria ospitalitatii. Lucram deopotriva cu antreprenori, manageri, dar si aspiranti.

Teambuilding

Impactul unui teambuilding poate fi vazut foarte bine atunci cand echipa este la inceput, cand se dezvolta. Sau poate avea loc intr-un moment de schimbare sau de redefinire a prioritatilor la nivel de echipa sau de companie. Pentru noi, teambuilding-ul detine un rol important in formarea echipelor cu abilitati sporite de problem solving, initiativa si creativitate, imbunatatirea abilitatilor de comunicare interpersonala imbinate cu dorinta fiecaruia de a-si asuma responsabilitati si anumite riscuri. Iar noi va invatam… cum sa invatati, cum sa aplicati, cum sa simplificati!