Ce ne recomanda?

Abordarea invatarii prin joaca

_DSC2523wtmkNoi credem ca oamenii invata cel mai bine… jucandu-se! De aceea, in 70 % din timpul petrecut in programele pe care le livram, facilitam jocuri si exercitii evidentiind legatura dintre acestea si situatiile cu care voi, participantii la programele noastre, va confruntati in activitatea de zi cu zi.
De ce? Pentru ca ne dorim ca, dincolo de simpla insusire a unor instrumente si concepte, sa reusiti performanta de a le aplica in mod constient si constant in ceea ce faceti, sa deveniti mai buni, sa va constientizati potentialul si sa va dezvoltati pe directiile in care puteti excela.

Personalizarea programelor oferite

personalizarea-programelor-oferiteExperienta ne arata ca fiecare organizatie e diferita, prin urmare, investim timp si dedicare in analiza si diagnoza, asadar, in buna fundamentare a nevoilor de training pentru fiecare client in parte. Ca rezultat, oferim propuneri bazate exclusiv pe nevoile si pe modelul de business al clientului, potentand ariile forte si dezvoltandu-le pe cele care trebuie imbunatatite.

Adaptarea mesajelor

adaptarea-mesajelorStim ce inseamna diversitatea. Stim ca in cadrul aceleasi echipe colaborati cu oameni diferiti, care de multe ori gandesc si au preocupari diferite de ale voastre. Noi gasim limbajul comun si va ajutam si pe voi sa-l gasiti si sa-l exersati.

Intelegerea si integrarea rolului de coechipier

intelegem-cu-usurintaRezultatele cele mai bune le determinam atunci cand devenim, temporar, colegii vostri, ai celor cu care interactionam la sesiunile Fun Training. Ne dorim, asadar, parteneriate pe termen lung, oferind, in acelasi timp, independenta, pentru ca suntem permanent constienti de valorile fiecarei organizatii cu care lucram si pentru ca noi credem in potentialul si competentele oamenilor care formeaza organizatia.
Unul dintre rolurile noastre cele mai importante este acela de a fi alaturi de voi, cursantii nostri, pentru a va pune pe voi in valoare, oferindu-va increderea noastra si toata experienta personala si profesionala acumulata.

Suportul asigurat pana la finalul procesului de schimbare dorit

suport-asiguratChiar daca pasul cel mai important este actiunea, atunci cand simtiti nevoia de schimbare sau inovare, dificultatea realizarii acestui deziderat si erodarea motivatiei pe termen lung pot reduce nivelul rezultatelor.
De aceea, ramanem alaturi de voi chiar si dupa ce v-am impartasit ideile, informatiile si instrumentele necesare schimbarii.
Va oferim suport 100% pe tot parcursul procesului, pana ajungeti la rezultatele pe care vi le doriti si pe care vi le-ati propus.