Cele mai recente testimoniale

Am avut ocazia de a colabora cu Liana si Liviu intr-un moment special pentru organizatia noastra, si anume acela in care un nou administrator fost numit in in fruntea echipei. Scopul meu, in calitate de HR Manager a fost evident acela de a face cat mai usoara aceasta tranzitie, atat pentru echipa de management dar si pentru noul administrator. Astfel,  am decis sa apelez la o firma externa, Fun Training, pentru organizarea unui teambuilding. Pe parcursul celor doua zile, ei au livrat exact ceea ce au promis: multa voie buna, seriozitate , profesionalism , ajungand ca prin activitatile desfasurate, echipa sa se cunoasca mult mai bine, in pofida diferentrelor culturale si lingvistice,  dar in acelasi timp sa scoata in evidenta si aspectele de imbunatatit. Foarte important pentru mine a fost si multumirea colegilor mei, feedbackul din partea tuturor a fost absolut pozitiv.
Raportul primit in urma evenimentului a fost foarte util, diagnosticul  echipei fiind unul  real si corect, acest lucru facilitand actiuni si decizii luate ulterior in cadrul organizatiei.

Cristina Kovacs – FCA Italy S.p.A.

Suntem o companie de productie video aflata la inceput si am cautat un mentor care sa ne ghideze pe drumul antreprenorial. Madalina a adus infomatii valoroase inca de la prima intalnire si ne-a ajutat sa ne punem intrebarile potrivite. Are o viziune proaspata, eficienta care ne-a facut sa vedem aspecte ale bussines-ului nostru din mai multe unghiuri.  Datorita ei am reusit sa renuntam la o parte din temeri si sa luam decizii curajoase in care sa avem incredere.
Rezultatele s-au vazut din primele pitchuri si continua sa se vada in abordarea fiecarui proiect.
Ce am apreciat cel mai mult la Madalina a fost suportul nelimitat, apeland cu success la ea in momente de impas. Recomandam cu drag celor care au nevoie de indrumare in dezvoltarea si mentinerea bussines-ului.

Maria SUHAN – Despa Films

Madalina m-a ajutat sa-mi schimb radical atitudinea in privinta propriei persoane, a carierei si a business-ului; astfel m-am transformat ca om, lider si manager si am capatat o perspectiva mult mai larga. Profesionalismul, dar si caldura umana, ambele specifice Madalinei, fac din ea un ascultator minunat, care stie sa puna intrebarile potrivite ce conduc la decizii solide. Cu ajutorul Madalinei am creat o companie profitabila si sustenabila, cu o crestere anuala de 20%, si o echipa motivata si hotarata sa faca diferenta. Cel mai important este ca am invatat sa valorific frica de greseala, mi-am recastigat increderea atat in mine cat si in echipa, si am invatat sa fiu fericit si mandru de toate lucrurile frumoase pe care le facem.

Ciprian Tolos – General Manager, PQB Communication Designers

Am cunoscut-o pe Liana cautand un program de training care sa ne ajute sa ne imbunatatim abilitatile de relationare cu clientii, fie ei interni sau externi. Am fost in primul rand placut surprinsa de dinamica primei discutii si de multitudinea de idei care nu se incadrau in tiparul trainingurilor anterioare. Chiar inainte de inceperea programului pentru care am decis sa lucram impreuna am avut confirmarea unei abordari diferite, construind programul in baza unei discutii preliminare cu participantii despre nevoile lor de invatare cu privire la tematica aleasa. In acest fel nimic nu a fost lasat la voia intamplarii, materialele au fost pregatite bazat pe nevoile noastre. Discursul flexibil, liber, dar mai ales faptul ca am simtit ca omul din fata noastra nu vorbeste din carti ci dintr-o vasta experienta personala, ne-a tinut conectati pe toata durata cursului. Am avut astfel parte de 3 zile valoroase, in care mi-au fost depasite asteptarile mai ales in ceea ce priveste modul a de a interactiona cu participantii la curs. Vreau sa ii multumesc Lianei pentru autenticitate.

Mihaela Trifu – Zentiva

Sunt mandru sa afirm ca alegerea de a lucra cu Liana in dezvoltarea si formarea echipei mele a avut si are in continuare un impact exceptional! Nu intamplator am decis sa dezvolt aceste programe cu Liana, avand si alte experiente, in momentul in care am discutat ce doresc sa implementez, mi-a prezentat propunerile lor si am realizat imediat ca este profesionista cu care trebuie sa lucrez.
Experienta umana, de management, expertiza de resurse umane si nu in ultimul rand atitudinea de lider, o recomanda pe Liana impreuna cu  echipa ei, ca fiind partenerul si consultantul ideal in formarea si dezvoltarea companiei tale!

Razvan Alexandru, MD Director General VitaCare

De fiecare data cand cineva ma trimite la training, imi aduc aminte de conferinte si seminarii motivationale si inspirationale despre succes in viata, job, afaceri, mangaiatul cainilor, etc – subiectul pana la urma nu conteaza – care m-au plictisit grav. Pe scurt, o mana de oameni care pana la finalul orelor de program o iau pe ulei.
Fun Training este altceva. Nu doar ca nu m-am plictisit, dar am si invatat lucruri pe care nu le stiam despre mine si despre altii. Pe scurt, Fun Training e FUN.  La mai mare!

Maria Andrada Nicoara – Sef Birou Colectare Debite PF Banca Transilvania

Am participat in cursul anului 2015 la trei sesiuni de training, pe teme de Leadership, livrate de Liana Rosetka(Fun Training).
Au fost informatii interesante, utile, cu aplicabilitate in activitatea de zi cu zi, si prezentate intr-un mod antrenant.
Dar mai presus de informatia livrata, a fost omul, Liana. Un om cu o bogata experienta profesionala, dar si de viata.
Implicata, devotata, empatica, cu un “personal feed back delivery” de exceptie, mie, personal, mi-a aratat cat de usor se poate evolua de la trainer la mentor, in doar trei sesiuni de training.
Multumesc, Liana!

Marian Ene – Sef Serviciu IMM

A fost un altfel de training, foarte antrenant, atmosfera relaxata , cu discutii libere, multe jocuri din care am putut invata multe despre noi. Dupa fiecare sesiune plecam plini de energie si motivati sa iesim din zona noastra de confort , sa facem lucrurile altfel. Comunicarea trainer-cursanti a fost una foarte deschisa, sincera. Liana este un om deosebit, crede in lucrurile despre care vorbeste, este implicata si are talentul de a transmite oamenilor incredere in fortele lor.

Veronica Dunca Director Agentie – Banca Transilvania

O impletire de seriozitate, amuzament si satisfactia lucrului bine facut in echipa au fost de departe top 3 stari prin care ne au trecut Echipa Fun training pe parcursul programului de team building din toamna anului 2014. Tanara si eterogena Echipa Idea Bank avea nevoie de consolidarea relatiilor si constientizarea comunicarii cat mai transparente in atingerea obiectivelor sale ambitioase. Recomand cu mare drag si caldura programele Fun Training cu atat mai mult cu cat si-au demonstrat din plin deschiderea in customizarea continutului la cerintele si asteptarile provocatoare ale managementului Idea::Team!

Mihaela Mindristeanu – HR Senior Director Idea Bank

Madalina Radulescu apartine genului “Daca n-ai una, cumpara-ti!”. Am lucrat impreuna la proiectul KUIB – Sinaia, iar mai apoi am avut nevoie de sfaturile ei. Bineinteles ca am stabilit o intalnire si am avut ocazia sa-i adresez toate intrebarile care ma framantau. Ce pot spune despre ea? Madalina este intotdeauna conectata la realitate si detine ultimele informatii, stie sa se foloseasca de ele si stie sa le si transmita mai departe, are o experienta bogata si pune multa pasiune. Iti da exact ceea ce ai nevoie, in momentul oportun. I-am cerut parerea cu privire la modul in care mi-am conturat business-ul si am intrebat-o daca vede puncta slabe sau putin exploatate. Am inceput sa segmentam fiecare component si sa-l analizam pana cand am ajuns la o concluzie. Am plecat cu idei clare si cu directii noi pe care le-am urmat si pot spune ca mi-au adus beneficii.
Multumesc, Mada!

Claudia Chiru – Profesor Invatamant Primar si Cofondator SAGA Kid