Pentru tine

Daca esti in cautarea unei forme de pregatire si dezvoltare profesionala, atunci citeste mai multe despre ce anume iti putem oferi. Vezi profilele colaboratorilor nostri si apoi contacteaza-ne sa vedem care e forma in care vom colabora.

Cursuri deschise

Tehnici de gestiunea informatiei

Intr-o lume in care suntem bombardati in fiecare secunda de noi informatii, e important sa gestionam eficient modul in acre le citim si le memoram.

Leadership la puterea +

Program pentru dezvoltarea personala si profesionala a doamnelor

Inovarea

Tehnici de dezvoltare a curiozitatii pentru a atinge rezultatele dorit

Coaching

Coachingul este pe buzele tuturor. A plecat de la sport si, cu rapiditate, a ajuns in business. Ce au in comun businessul si sportul? Obiective, Motivatie, Disciplina, Implicare si Curaj. Tu ai resursele, noi avem calificarea. Impreuna vrem sa fim eficienti. Tu iti stii ambitiile si mizele, noi stim cum sa-ti asiguram cadrul de exprimare al acestora. Impreuna obtinem rezultate. Tu iti doresti, noi te sustinem. Impreuna construim. Contacteaza-ne sa ne spui cum privesti tu acest demers. Apoi decidem cum colaboram!

Mentorat

Experienta bogata de business si antreprenoriat ne-a ajutat sa ne implicam obiectiv si determinat in procese de mentorat. Industriile in care practicam mentoratul sunt: bancara, resurse umane, telecom si industria ospitalitatii. Lucram deopotriva cu antreprenori, manageri, dar si aspiranti.

Training 1:1