Programe

Training

Group of happy friends standing in a row against white background

Colegii tai au acces la informatie, este peste tot. Abunda! Inunda! Noi le aratam cum sa invete, cum sa aplice, cum sa simplifice. Ii ajutam sa inteleaga conceptele despre care aud si/sau citesc. Pregatim pachete de formare complete, perfect personalizabile si personalizate. Folosim informatii si tehnici diverse, oferind colegilor tai instrumentele de care au nevoie, pentru a obtine acele imbunatatiri ale rezultatelor, pe care si le doresc, pe termen lung. Adaptam toate instrumentele si abordarile la nevoile fiecarui client al nostru si putem spune ca, indiferent de metodele folosite, reusim in peste 90 % din cazuri sa cream cadrul necesar invatarii atat de la trainer, cat si de la ceilalti participanti.

Workshopuri

Fiecare proiect in care ne implicam este ca o noua misiune. Avem o destinatie si facem echipa alaturi de client, astfel incat sa-i intelegem nevoile, sa-i crestem performantele, exploatand impreuna oportunitatile. Iar rolul fiecaruia, de la mic la mare, este extrem de important, pentru ca in timpul training-urilor si a workshop-urilor, echipa se consolideaza, oamenii tind sa-si depaseasca limitele si sa-si dezvolte capacitatile, tocmai ca, la final, misiunea sa fie una de succes, iar rezultatele sa apara si sa fie peste asteptari. Iar noi actionam ca niste ghizi interactivi, care cunosc foarte bine destinatia, gestionam traseul si…nu lasam pe nimeni in urma!

Coaching

teambuildingCoachingul este pe buzele tuturor. A plecat de la sport si, cu rapiditate, a ajuns in business. Ce au in comun businessul si sportul? Obiective, Motivatie, Disciplina, Implicare si Curaj. Tu ai resursele, noi avem calificarea. Impreuna vrem sa fim eficienti. Tu iti stii ambitiile si mizele, noi stim cum sa-ti asiguram cadrul de exprimare al acestora. Impreuna obtinem rezultate. Tu iti doresti, noi te sustinem. Impreuna construim. Contacteaza-ne sa ne spui cum privesti tu acest demers. Apoi decidem cum colaboram!

Mentorat

MentoratExperienta bogata de business si antreprenoriat ne-a ajutat sa ne implicam obiectiv si determinat in procese de mentorat. Industriile in care practicam mentoratul sunt: bancara, resurse umane, telecom si industria ospitalitatii. Lucram deopotriva cu antreprenori, manageri, dar si aspiranti.

Teambuilding

Impactul unui teambuilding poate fi vazut foarte bine atunci cand echipa este la inceput, cand se dezvolta, sau poate avea loc intr-un moment de schimbare sau de redefinire a prioritatilor la nivel de echipa sau de companie. Pentru noi, teambuilding-ul detine un rol important in formarea echipelor cu abilitati sporite de „problem solving”, initiativa si creativitate, imbunatatirea abilitatilor de comunicare interpersonala imbinate cu dorinta fiecaruia de a-si asuma responsabilitati si anumite riscuri. Iar noi va invatam… cum sa invatati, cum sa aplicati, cum sa simplificati!

Discurs motivational

Clientii nostri ne-au invitat sa vorbim echipelor lor, fie ca o componenta individuala de pregatire, fie ca parte a unui program integrat de formare. Motivele pentru care ideile noastre au fost bine primite si considerate utile se leaga de faptul ca reusim sa transmitem energia necesara actiunii, ca suntem autentici si ne implicam cu pasiune in ceea ce facem.