Vlad Matei

Fun & Learning Officer

Caut ca in fiecare moment sa fiu cea mai buna versiune a mea.

Buna,
Sunt Vlad! De 10 ani lucrez intre copii si pentru copiii de orice varsta, chiar si pentru cei de 99 de ani! Consider ca educatia este cel mai mare dar pe care omul l-a putut primi vreodata.
Din perspectiva cadrului didactic din mine, as spune ca invatarea poate si trebuie sa treaca dincolo de sunetul clopotelului. In acelasi fel, invatarea continua e bine sa depaseasca nivelul procedurilor/proceselor de la serviciu si are nevoie sa fie transformata intr-o activitate care sa (re)aduca bucurie, haz si voie buna fiecaruia dintre noi.
Cred ca mai toti oamenii care isi doresc sa se dezvolte, atat personal, cat si profesional, au nevoie de indrumare personalizata, in concordanta cu potentialul propriu, iar acest lucru se poate realiza cu succes cu ajutorul unor instrumente educationale non-formale. Ajungem sa facem performanta in profesia pe care o desfasuram in fiecare zi abia in momentul in care avem anumite abilitati puternice de gestionare a informatiei, abilitati ce tin de citire rapida sau de invatare creativa. Astfel, concentrarea se indreapta spre posibilitatea de a aplica noile cunostinte asimilate. Asa faci performanta din/prin invatare!

Abilitati de lucru cu copii

Arta fotografica

Design de continut

Teambuilding

Traininguri pentru copii

Galerie foto