Catalin Antonescu

HR Partner

In loc sa incerci sa devii un om de succes, incearca sa devii un om valoros. Albert Einstein

catalin-hqSalut, eu sunt Catalin. De formatie sunt inginer, insa, profesional, am activat in industria telecom si domeniul financiar-bancar, unde am desfasurat activitati atat de B2B, cat si B2C. Am avut ocazia sa invat si sa imi dezvolt abilitatile de a lucra cu oameni, de a ii motiva, de a ii ajuta sa se dezvolte si, nu in ultimul rand, de a ii ajuta sa se cunoasca mai bine, cu punctele lor forte si aspectele de imbunatatit. Asa m-am cunoscut si eu mult mai bine si am inteles cum vreau sa ma dezvolt personal!
Cand sunt intrebat care sunt cele mai mari realizari profesionale ale mele, raspund: OAMENII!
Au fost si rezultate palpabile, cifre si tinte atinse si depasite, dar satisfactiile obtinute in lucrul cu oamenii le depasesc, de departe, pe cele materiale.
Mi-am completat cunostintele tehnice cu cele economice si de management, obtinand mai multe calificari, inclusiv o diploma Executive MBA. In plus, preocuparea mea legata de oameni s-a concretizat prin certificari si specializari obtinute in domeniul resurselor umane.
Lucrul cu oamenii este un domeniu care nu isi va atinge limitele vreodata.

Oamenii, organizatiile, societatea sunt intr-o continua transformare si acest lucru presupune flexibilitatea si adaptare din partea noastra, a tuturor. Ca acest lucru sa se intample, fiecare dintre noi are nevoie sa se cunoasca cat mai bine, sa se accepte pe sine insusi, sa devina cat mai constient de persoana proprie, de ceea ce este fiecare cu adevarat si, mai ales, de ceea ce poate sa fie!

Asocierea cu echipa Fun Training este modalitatea mea de a face toate acestea, impreuna cu oameni autentici, care impart aceleasi valori.

Design de continut

Analize de piata

Cercetare

Coaching

Galerie foto